Categories
rezervoari

Rezervoari za kišnicu

Plasticni rezervoari Osečina proizvode se od 80tih godina i ima iskustvo da nam pruži dubinsko znanje i stručnost u proizvodnji rezervoara. Posvećeni smo pronalaženju rezervoara koji ispunjava vaše specifične zahteve. Naši rezervoari za vodu Osečina se razlikuju po veličini, obliku i boji. Određivanje veličine počinje od malih rezervoara od 1.000L. Ovi rezervoari za kišnicu su idealni kada ima minimalnog prostora. Naš najveći poli rezervoar je onaj koji vama treba – savršen za ruralne ili industrijske primene ili kada postoji potreba za skladištenjem ili upravljanjem velikom količinom vode. Bilo da vam je potreban mali rezervoar ili veliki rezervoar za vodu od polietilena – bilo da se radi o kućnoj, poljoprivrednoj ili industrijskoj upotrebi – Plasticni rezervoari Osečina može zadovoljiti vaše potrebe.

Naš tanki asortiman rezervoara se kreće od 1000 litara do 5000 litara.

Prednosti poli rezervoara za vodu

Snažni i robusni – naši polietilenski rezervoari su čvrsti i otporni. Mogu da izdrže čak i najteže uslove – čak i ako ih udari čekić, poli rezervoari se ne udubljuju ili lome. Ovo je omogućeno korišćenjem besprekornog arhitektonskog dizajna – bez tačaka spajanja nema slabih tačaka.
Poli vodeni činovi su izdržali test vremena – na terenu dugi niz godina sa odličnim vekom trajanja.
Veoma jednostavan za instalaciju – iako preporučujemo pomoć stručnjaka za instalaciju, naši poli rezervoari za kisnicu su toliko laki za instalaciju da smo napravili uputstva koja se mogu naći ovde.
Dođite u širokom spektru boja – naši poli rezervoari dolaze u raznim bojama, tako da vaš novi rezervoar za vodu od polietilena može bez napora da postane deo vašeg doma ili preduzeća.
Plasticni rezervoari Osečina® polietilensku sirovinu za proizvodnju našeg Suntough® asortimana plastičnih rezervoara.

Ovo daje duži život na suncu – naš Sunsmart® materijal će pomoći u zaštiti i sprečiti starenje polietilenskog rezervoara.
Ojačava i jača zidove – ovo obezbeđuje produženi vek trajanja poli rezervoara.
Smanjuje bledenje boje – naši poli rezervoari za kišnicu će ostati dobro izgledati.
Pozitivne koristi za životnu sredinu
Manje mrežasto korišćenje vode – imaćete pristup prirodnom vodosnabdevanju u blizini vašeg doma.
Eliminiše izgubljenu vodu koja ide u odvod – manje rasipanja znači da će vam troškovi vode biti smanjeni i da ćete koristiti prirodni resurs.
Zadržavanje atmosferskih voda – iskoristite prirodni resurs u obliku olujne vode i dovedite se u poziciju da dobijete vrednost od oluja.
Manje energije – smanjite potrošnju energije prelaskom sa pumpi za vodu na rezervoar za vodu od polietilena
Samoodrživi – povratite kontrolu prelaskom na samoodrživi metod pristupa i korišćenja vode.
Postoji nekoliko aplikacija za polimerne rezervoare za vodu u svakodnevnom životu, prvenstveno oko kuće, farme, preduzeća ili u školama. U okviru domaćinstva, rezervoar za vodu može da obezbedi sredstvo za skidanje pritiska sa mesečnih računa za vodu tako što će vam obezbediti samoodrživi metod prikupljanja i korišćenja kišnic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *